Mexico

Hoogtepunten van de reis:

  • Mexico City of Ciudad de Mexico is de 10de grootste stad ter wereld, telt 20 miljoen inwoners en is teven s de grootste hoog gelegen stad (2240m). Als je door deze stad kan rondtoeren met de fiets….

  • Cultuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken in Mexico. We bezoeken  Tolteekse, Azteekse maar bovenal ook eeuwenoude Maya sites zoals Palenque, Bonampak en ook minder gekende.

  • Spaans koloniale steden zoals Oaxaca, San Cristobal de las Casas en Mérida horen eveneens bij dit culturele erfgoed.

  • Mexico betekent ook prachtige natuur. Hierve el Agua, Agua Azul, de cenotes rond Merida, flamingo’s en krokodillen in Rio Lagartos of Isla de Holbox zijn allemaal natuurfenomenen die je moet zien en voelen!

  • We gaan op deze reis ook het avontuur niet uit de weg en nemen daarom deel aan een driedaagse trekking in la Selva Lacandona in de buurt van San Cristobal. Leven met de inheemse bevolking is een unieke ervaring.

  • Viva Mexico en dat op alle vlakken. Want ook het culinaire Mexico zal niet zomaar aan ons voorbij gaan. Tortillas, taco’s, chilipepers, vers fruit (mango, banaan, ananas, guave en papaja), chocolade, jumiles (kevers) en chapulines (sprinkhanen), maar ook chili con carne met bruine bonen en gehakt is een hoogstandje.

Klik hier voor het volledige reisprogramma.

Mexico 'cacao reis':

- vanafprijs:     € 2.350,00 per persoon

- datum:           19 feb. - 05 maart 2022

                        

- duur:              15 dagen

                         onder voorbehoud

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom