Bolivië

Hoogtepunten van de reis

  • La Paz, het Titicacameer, Salar de Uyuni, Potosi het zouden allemaal wereldwonderen kunnen zijn. Zo uniek en zo speciaal zijn deze plaatsen: de hoogste, het diepste, de weidste, de of het gevaarlijkste. Je beleeft het allemaal en enkel in Bolivia.

  • Degenen die ooit Cuba bezochten, werden iedere dag geconfronteerd met de leidersfiguur Che Guevara. In Bolivia maak je het vervolg mee en gaan we hem drie dagen achterna. We bezoeken plaatsen waar hij gevochten heeft, getroffen werd, gevangen zat en vermoord is.

  • Op deze reis komen we veel in contact met de Boliviaanse bevolking. We merken de verschillen tussen een stadsleven en een plattelandsleven. Maar allen houden ze nog zeer sterk aan hun religie en tradities.

  • Het hoogtepunt van de reis is toch wel de tocht over de Salar de Uyuni. We zien meer dan de Salar. We bezoeken tal van natuurlijke nevenverschijnselen, beelden die niet meer van je netvlies zullen loskomen?

  • Bolivia vraagt een fysieke inspanning van iedere reiziger maar een goede dosering van de activiteiten, een verstandige opbouw van de reis en de nodige rustpauzes maken er een onvergetelijk verblijf van.

Klik hier voor het volledige reisprogramma.

- vanafprijs:     € 3.140,00 per persoon

- datum:           08 aug. - 26 aug. 2022

- duur:              19 dagen

                         Onder voorbehoud

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom